srijeda, 28. ožujka 2012.

Metalac izbacio Grafičar iz Kupa na penale !

Pripremio i tekstualno komentirao : Daltoni'os

Photobucket
Foto : B.Mr.



Metalac  je uspio izbaciti Grafičar  iz Kupa tek nakon izvođenja jedanaesteraca  nakon što je semafor nakon regularnog vremena pokazivao 2:2. Tragičar za Grafičar  bio je Matej Josipović  nakon čijeg je promašaja ostalo 6:7. 

Regularni dio :  2:2 ( 1:0)

 Strijelci – 1:0  Dorijan Vranješ  (31), 1:1 Gordan Duvančić  (55), 2:1  Ivan Rolj  (68), 2:2 Gavro Bagić  (86).

Kazneni udarci ili jedanaesterci :  6:7

2:3 Dražen Čavar , 3:3 Ivan Lišnić, 3:4 Goran Dakić, 4:4 Ivan Rolj, 4:5 Željko Babić, 5:5 Zoran Kovač, 5:6 Gordan Duvančić, 6:6 Luka Mihaljević, 6:7 Gavro Bagić.

Komentar : 

Metalac preko "kreča" bolji od Grafičara

 Zanimljivo i neizvjesno bilo je danas u osječkom Podgrađu u utakmici koju su, pred 57 nazočnih gledatelja odigrali Grafičar i Metalac. U regularnom dijelu utakmica je završila 2:2, da bi gostujući Metalac bio uspješniji kod izvođenja jedanaesteraca i slavio pobjedu 7:6.

 U uvodu uputiti ću vas da pogledate,ako već niste,zgoditak koji je Louis Saha postigao na utakmici Tottenham Hotspur - Bolton Wanderers. Otprilike,identične su pogotke dali Dorijan Vranješ (Grafičar) i Gavro Bagić (Metalac) na današnjoj tekmi. Tek toliko da steknete neki uvid u ono  što vam želim   predočiti.  Rijetko viđeni zgoditci čak i u vrhunskom nogometu.

 Epitet igrača utakmice odmah na početku dodijeliti ću Gavri Bagiću.

Photobucket
Foto : B.Mr.

 Zgoditak u regularnom djelu,plus jedan kod izvođenja jedanaesteraca za slavodobitnika tekme i više su dostatni razlog da Bagić zasluženo ponese tu titulu. U redovima Metalca bilo je još zanimljivih kandidata za laskavu titulu. Prije svih tu je uvijek radišni,trkački moćan Gordan Duvančić. U obrambenoj postavci kandidati bi mogli biti Igor Pandžić i Milan Galik.  Tu je i Mirko Franjić koji obranjenim penalom vodi momčad Metalca u daljnji pohod na Kup NS Osijek. Vragolasti,vižljasti,nepredvidljivi  Dražen Čavar završna je karika u borbi za tu vrlo važnu i prestižnu titulu. Dražen je pravi nogometni čarobnjak zbog koga se isplati doći na nogometnu utakmicu. 

Sve su to bili kandidati. Ipak , Bago je danas car ! Čovjek se odmah po završetku tekme jedva obranio od telefonskih poziva zainteresiranih športskih sredina za njegovim angažmanom.

Photobucket
Foto : B.Mr.

 Sreća je htjela da sam se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme, kako bi vam to i fotkicom mogao dokazati. 

Na strani Grafičara prvo ime današnje utakmice sigurno je Ivan .

Photobucket
Foto : B.Mr.

 Dobra kilometraža i pregršt dobivenih duela s protivnicima ostalo je iza Oreškog. Tu su još u prvom planu Zoran Kovač,kapetan na današnjoj utakmici. U to društvo prekrasnim zgoditkom ugurao se je Dorijan Vranješ.

Photobucket
Foto : B.Mr.

 Ulaskom u drugom djelu svoj obol pružili su Ivan Lišnić i Luka Mihaljević.

 Sve u svemu , bila je to zanimljiva utakmica u kojoj je Grafičar dva puta vodio , no nogometaši Metalca nisu se predavali i na kraju preko "kreča" dolaze do završne pobjede.


NK Grafičar Vodovod - NK Metalac  6:7  (2:2) 

Natjecanje: KUP NS Osijek
Datum: 28. 03. 2012. 
Vrijeme: 17:00
Stadion: "Podgrađe" .
Gledatelja: 57. 

Suci: Ante Vučemilović  (Osijek), Dalibor Conjar  (Osijek), Vlatko Lončar  (Osijek). 
Igrač utakmice: Gavro Bagić  (Metalac). 

Grafičar Vodovod : Dubravko Vrhovski,Tomislav Žebić,Ivan Oreški,Salvatore Bilobrk,Dorijan Vranješ,Zoran Kovač (C),Dino Mur,Dino Sambol,Ivan Rolj,Ivan Đukić,Mateo Mlinarević.

Pričuvna klupa : 
Davor Šimara (p.v.),Matej Josipović,Ivan Miler,Ivan Lišnić,Luka Mihaljević,Robert Vlaisavljević,Petar Grabić.

Trener : Zvonimir Barišić 
Pomoćni trener : Ivan Ledić
Fizioterapeut : Mihael Tenžera 
Rukovoditelj osiguranja : Dejan Regić

Metalac  : 
Mirko Franjić,Franjo Varga,Igor Pandžić,Željko Babić,Milan Galik,Andrej Pandurević,Gordan Duvančić,Krešimir Lešić,Josip Raštegorac,Gavro Bagić (C),Goran Dakić.

Pričuvna klupa : 
Jurica Malčić  (p.v.), Dražen Čavar,Tomislav Balić,Filip Garić.

Trener : Zdenko Glumac
Predstavnik kluba : Ante Šimleša 
Fizioterapeut : Milan Nikolić

Športski pozdrav !


Nema komentara:

Objavi komentar