ponedjeljak, 19. ožujka 2012.

Ko' zapete puške iščekuju proljetni nogometni start

Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

Uprave klubova,skauti,treneri i igrači,napose navijači nižeg nogometnog ranga sad već s velikim nestrpljenjem iščekuju start proljetnog djela amaterskog nogometnog prvenstva u Lijepoj Našoj. Ljudima je dozlogrdila zima koja nije ponudila čak ni nešto preveć snježnih radosti , kamoli neke velebne športske događaje. Bilo je tu svega pomalo , no samo nogomet "nabrije raju". Lijepo vrijeme koje je zavladalo u osječkom športskom okruženju izmamilo je gore navedene aktere na odigravanje vikend tekme. Tako je i moja malenkost nazočila pripremnoj utakmici nogometaša Tomislava i Klasa iz Čepina.



Foto by B.Mr.


 S te tekme donosim vam mali foto prikaz događanja u Livani . Tek toliko da steknete neki uvid u ono što svi s nestrpljenjem iščekujemo.


Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.


 Nisam samo ja bio nazočan,već je tu bio  popriličan broj predstavnika drugih klubova koji su iskoristili zadnju priliku prije starta da uživo pogledaju svoje športske suparnike na djelu. No , ovdje se još uvijek skrivaju glavni aduti uz nezaobilazno korištenje svih igrača unutar klubova. Struka ipak može uvijek izvući neki zaključak iz viđenog. Na kraju krajeva svi se oni vrlo dobro poznaju i teško da bi tu moglo doći do nekakvih iznenađenja.


Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.


Kostur ili kralježnica momčadi uglavnom su poznate i sad je samo potrebito baciti završni glanc , te finalizirati udarni sastav. To je to ! Nema tu pretjerane filozofije. Bit će vremena za opširnije analize. Od mene toliko. 


 Daltoni'os  


Nema komentara:

Objavi komentar