utorak, 6. ožujka 2012.

KUP NS OSIJEK : Slavonija Ivanovac - Tomislav Livana

Foto : B.Mr.
Foto : B.Mr.

Nogometaši Tomislava s Livane saznali su ime svog protivnika u drugoj fazi Kup-a NS Osijek. To su momci Slavonije iz Ivanovca . Još jedna susjedska ekipa Tomislavu, koja teži nogometnoj igri , bez sad već uobičajene nogometne destrukcije , koju pratimo širom naše domovine. Sve je manje kvalitetne športske prezentacije , gdje je samo u prvom planu rezultat , a gledateljstvo se i tako ništa ne pita. Ma nemoj !


Foto : B.Mr.
Foto : B.Mr.


 Zato i na prvoligaškom nogometu imate mizeran broj nazočnih kibica , a i oni se u sve većem broju okreću nižim nogometnim rangovima ,točnije nekom svom bližem lokalnom okruženju, gdje se još uvijek može pogledati nogomet ,koji se igra sa srcem i dušom. Lova ?! Nema toga tu preveć !!!!


Foto : B.Mr.
Foto : B.Mr.


Druženje ,zakuska,pokoje pićence,i to je to ! To se traži. Pustite priču o velikim parama i velikoj športskoj, atraktivnoj karijeri u nekoj navodno bogatoj sredini, koju nam serviraju tipusi iliti likovi koji žive od Vašeg rada i pokušavaju nam ili vam prodati muda pod bubrege. Kakve su to demode njuške.


Foto : B.Mr.
Foto : B.Mr.


 Zato,podržite ovakve tekme,koje još uvijek mogu pružiti dostatnog športskog naboja i prikazati kvalitetnu nogometnu igru.


 Igra se u Ivanovcu , gdje je teren idealan , a gledatelji mogu uživati u pravom luksuzu na tribinama ŠRC Ivanovac. Imate se gdje osvježiti i okrijepiti.


Pripremio i tekstualno komentirao : Daltoni'os



Nema komentara:

Objavi komentar