petak, 10. kolovoza 2012.

Utakmica 'ko pljeve' !

Foto by  B.Mr.
Foto by B.Mr.

Na ugodnih ljetnih 32 stupnja nazočili smo prvo tekmi između Metalca i Višnjevca na osječkoj Bikari,a onda smo skočili do Donjeg grada, gdje se odigravala tekma Olimpije i vukovarskog Vupika.


Foto by B.Mr.

Zabilježili smo pobjedu Metalca protiv Višnjevca  rezultatom 2:1 (1:1), dok su donjogradske ljubićice remizirale s Vupikom. Završnih miroljubljivih,mršavih 1:1 , nakon što je Vupik imao minimalno vodstvo u prvom dijelu utakmice. Nije to bila utakmica za anale,ali ne može se ne istaknuti i pohvaliti iskazana obostrana želja za završnom pobjedom. Vukovarci u prvom dijelu poduzetniji,drugi dio pripao je nogometašima Olimpije. Remi na kraju posve realan.


Foto by B.Mr.

Na stadionu Ante Gotovina Metalac i Višnjevac vodili su pravu  rovovsku bitku . Nitko tu nije htio osjetiti gorak okus poraženosti. Svi su tu htjeli biti slavodobitnici. Stratezi momčadi, uvjereni smo, kako imaju već formirane postave,no u ovom trenu još uvijek miksaju sa sastavima. Nitko ne želi u ovoj fazi otkriti karte.  Domaći strateg uveo je u drugom dijelu i predsjednika kluba  u igru,ali ga je ubrzo i povukao iz igre. Nije to baš Prezidentu  Ivkoviću  najbolje leglo,pa je zaprijetio čak i otkazom novoustoličenom treneru . Zbog izrečenih riječi ,premda je to bilo izrečeno  u šali, Boro Ivković snositi će sankcije.  Osječki Maminjo  vjerojatno će sam sebi morati izreći veliku novčanu kaznu. Pa ti i drugi put pričaj. Nema nedodirljivih.


 Pripremio i tekstualno komentirao : Daltoni'os
Športski pozdrav !

Nema komentara:

Objavi komentar