srijeda, 22. kolovoza 2012.

Nogometna priča Brijesta ide dalje ....

Kadeti NK Brijest
Trener Danijel Almaši - Banto 
 Foto by B.Mr. Foto by B.Mr.
Tomislav Živko (C), Malinović Marin,Malinović Matija, Suvajac Nikola,Čabaj Luka,Vedran Grbavac,Josip Pavković,Zekić Ante,Mandurić Ivan,Mato Nadarević,Pešinac Zlatko,Ivan Kučinac.

- Prva povijesna kadetska tekma Brijesta odigrana je na osječkoj Mačkamami. Kadeti Mursa Zanatlije pod trenerskom paskom Olje Vojnovića ostati će zabilježeni kao prvi suparnik mlađahnih nogometaša s Brijesta. Utakmica je protekla u žustroj,borbenoj,rastrčanoj želji ka završnom slavodobitniku. Na kraju bilježimo najnepopularniji mogući rez tekme. Završnih 0:0 , no bila je to utakmica s pregršt mogućnosti. Zahvaljujući vratarima,nespretnosti ili pomanjkanju sreće kod realizacija prilika koje su mirisale na pogodak, utakmica je završila bez zgoditaka. Po prikazanom neriješeno je posve OK.


Foto by B.Mr.

- NK Brijest kao sljedbenik NK Poleta nikada u svojoj dugogodišnjoj športskoj povijesti nije imao kadetsku selekciju. Prije smo imali juniore, a sada je red na kadetima da stvore svoju nogometnu priču. Nakon osvojene titule prvaka Lige NS Osijek i plasmana u 2.ŽNL odlučili smo formirati kadete koji bi za koju godinu trebali ponuditi barem dva - tri seniorska igrača. Startati ćemo vjerojatno u kadetskoj ligi NS Osijek, gdje je, po našim spoznajama, trenutno šest ekipa u igri. Takmičiti ćemo se bez bilo kakvog rezultatskog imperativa,sa željom da odmaknemo što veći broj djece s ulice i pružimo im kvalitetno ispunjeno slobodno vrijeme. Bit je u druženju, zabavi i zadovoljstvu prema plemenitoj nogometnoj igri. Trener Banto ima punu podršku svih struktura kluba na čelu s predsjednikom Dujmovićem. Nastojati ću prvenstveno savjetodavno dati svoj obol kadetskom stožeru- u hipu nam je pojasnio situaciju Suvajac Goran,voditelj prvog tima kluba s Brijesta. Na kraju neću napisati floskulu,ako kažem da je združenost na Brijestu na zavidnom nivou. Svi sve rade i pomažu jedni drugima. Pohvalno.

Daltoni'os

Nema komentara:

Objavi komentar