utorak, 21. kolovoza 2012.

Olimpija : Neuspjela generalna proba

Foto by  B.Mr.
Foto by B.Mr.

Trebala je to biti generalka Olimpiji uoči predstojeće trećeligaške borbe za bodove. Kažemo ,trebalo,no pošto su se gosti iz Kneževih Vinograda pojavili  u osječkom Donjem gradu  bez najbitnijih igrača iz raznoraznih (ne)opravdanih razloga sve je već u samom startu mirisalo na fijasko Olimpijine generalne provjere. Na žalost,zbog zdravstvenih razloga i strateg Borca završio je u bolnici , pa je sve na kraju poprimilo nekakav revijalni karakter. Šteta.

 Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

 Popularne "ljubičice" sudeći po golgeterskoj učinkovitosti prvog dijela spremni su za start prvenstva 3.HNL Istok. Pravo nabrijani s laganih pet komada uništili su Borac,koji je samo statično mogao promatrati razvoj događaja na terenu. Na pola tekme rezultatski  su  i dobro prošli. U nastavku Zvonko Knez izvršio je mnogobrojne izmjene u domaćim redovima . Sudeći po miroljubivih 1:1 u nastavku , uvodne tenzije i želja za igračkim dokazivanjem splasnule su i utakmica je poprimila drugačiji karakter od očekivanog ili priželjkivanog tonusa . 

 Foto by  B.Mr.
Foto by B.Mr.

 No i iz takvih događanja treneri uvijek mogu izvući pouke. Županijski prvoligaš Borac iz Kneževih Vinograda parirao je koliko je mogao i kad zbrojimo sve izostanke i nije se moglo puno bolje. 


Foto by B.Mr.

 Pripremio i tekstualno komentirao : Daltoni'os

Nema komentara:

Objavi komentar