subota, 22. rujna 2012.

Podgrađe : Grafičar Vodovod i Metalac odigrali remi

Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.


NK Grafičar Vodovod  Osijek - NK Metalac Osijek  0 :0

Natjecanje: MŽNL "Osijek - Vinkovci" , 7. kolo
Datum: 22. 09. 2012.
Vrijeme: 16:30
Stadion:  "Podgrađe".
Gledatelja: 100.

Ivan Lišnić nije zabio. Domagoj Nad na dvotjednoj probi , dok Zoran Kovač odlazi put osječkih Mursa Zanatlija. Lune ostaje trener. To bi bile glavne vijesti iz osječkog Podgrađa.

- Da i to se može dogoditi , pa da Lišnić ne zabije. Ne može se reći da nije imao priliku za poentiranjem,no danas nije bio dan za nogometnog perfekcionistu.
„ I njemu  se to može dogoditi ! “

 Zvonimir Barišić dao je mandat,proteklog tjedna  na raspolaganje nakon tri izgubljene utakmice,no uprava Grafosa to nije prihvatila. Kolateralna žrtva na kraju je Zoran Kovač.

Grafičar je istrčao na teren u sastavu ; Davor Šimara,Ivan Babić,Vedran Škugor,Ivan Miler,Salvatore Bilobrk,Ivan Lišnić (C),Luka Mihaljević,Ivan Dominković,Ivan Rolj,Matej Josipović, Marko Tomas.

Priliku s klupe očekivali su ; Deni Tir (p.v.),Petar Grabić,Dorijan Vranješ,Borna Kučinac,Mateo Mlinarević, Hani El Ayedi i Tomislav Žebić.

Na drugoj strani Juraj  Petrović,strateg Metalca poslao je ove igrače na travnjak  osječkog  Podgrađa ; Ivan Pavić,Filip Garić,Željko Babić,Mateo Pavičić,Milan Galik,Cedrick Angelo King,Gordan Duvančić (C),Andrej Pandurević,Josip Raštegorac,Krešimir Lešić,Franjo Varga.

Metalac je na klupi imao udarni igrački kadar ; Dino Palinkaš,Dražen Čavar,Toni Kačunić,Denis Šimešek,Goran Dakić,Matej Govorko.

Tihomir Vištica u svojstvu delegata kontrolirao je tekmu,a sudili su : Krešimir Sučić (Belišće),Zdravko Vidić (Našice) i Ivan Radačić (Donja Motičina).

Igrač utakmice :  Milan Galik (Metalac).

- Ritmična,izjednačena utakmica. Metalac je imao posjed i dominaciju,bez realizacije. Grafičar odigrao u grču , pod dojmom događanja oko i unutar kluba. " Limunčiči" imali zrelije prilike,koje su na kraju ostale neiskorištene. Sudački je to bila lagana utakmica.

Utakmica nije bila bezidejna,no bez golgeterskog učinka. Tko je tu dobio,a tko prosuo bodove,neka to klupske strukture procjene.

 Pripremio i tekstualno komentirao : Daltoni'os



Nema komentara:

Objavi komentar