nedjelja, 9. rujna 2012.

Brijest - Sloga ; Remi prihvatljiva opcija !

Foto by  B.Mr.
Foto by B.Mr.

Nakon utakmice s ekipom iz Ernestinova  razgovarali smo s Goranom Suvajcem,trenerom NK Brijest.

Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

Prva tekma za  Brijest u višem nogometnom sazivu

Kad sve sagledamo zadovoljni smo podjelom bodova na otvaranju sezone u višem rangu. Nakon osvajanja titule prvaka Lige NS Osijek,Brijest će nastojati korak po korak ili utakmicu po utakmicu tražiti svoju poziciju u 2.ŽNL. Uvijek težimo pobjedi koja je našom igrom u prvom dijelu bila ostvarljiva. U nastavku su nas gosti stisli i nakon primljenog, pomalo naivnog, gola na kraju smo se ipak uspjeli vratiti u rezultatsku pozitivu. Boris Rožmarić je to fenomenalno zakucao pokraj nemoćnog Kukeca. Utakmica je bila izuzetno zahtjevna. Ipak je to viši nogometni razred, gdje se mora puno više raditi kako bi ostali na tragu prijašnjih nogometnih izdanja.

 Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

- Derbi s Klasom narednog vikenda,domaći teren
To je naš stari poznanik, također novak u ligi. Do te tekme narednog vikenda  nastojati ćemo u potpunosti konsolidirati svoje redove. Doma idemo uvijek na pobjedu i uz nužno uvažavanje nikog se ne bojimo.

- Navijači?!
Navijači ne posustaju,uvijek su uz nas. Da nije tako teško bi funkcionirali. U svakom pogledu oni su naš dvanaesti igrač. I danas kod negativnog rezultata nisu posustajali u navijačkom dijelu utakmice. Hvala im na podršci.

 Foto by  B.Mr.
Foto by B.Mr.

- Suđenje?
Kad je rezultat povoljan sve zaboravljamo u suprotnom kad gubiš - prigovaraš. To je tako. Sve u svemu bilo je korektno.


Foto by B.Mr.

- Rezimirajmo.Neriješeno je realan rezultat utakmice.
Da,možemo se složiti. Otvaranje je sezone,momčadi su još nezagrijane,nisu u punom pogonu. Obostrano je bilo nekih poluprilika,no neriješen rezultat  je prihvatljiv. Mi znamo da imamo problem s realizacijom i stoga ćemo nastojati u tjednu prije sljedeće domaće tekme s Klasom popraviti taj segment igre. 

 Pripremio: Daltoni'os 

Nema komentara:

Objavi komentar