četvrtak, 27. rujna 2012.

Neke od utakmica ....

Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

Neke od utakmica ....

Novi vikend pred nama u raskošnoj ponudi nudi  brojna  športska uzbuđenje. Nogometa će biti na sve četiri  strane  svijeta. Ovdje se prvenstveno baziramo  na utakmice našeg lokalnog nivoa. Za ove druge pobrinuti će se novinari velikog kalibra.


 Naviknuti ste već  kako svi putevi na kraju  vode na Brijest. Tako će biti i ovog subotnjeg poslijepodneva, jer  igra se  veliki derbi između Brijesta i Tomislava. Huu,to će biti tekma.

2.ŽNL Osječko-baranjska uvijek  nudi ponajviše izazovnih utakmica. Jedna u nizu bit će odigrana i na čepinskoj Ovčari. Šubić iz Vuke igra protiv  Klasa. Sve govori kako je domaćin izraziti favorit. Možda će ipak najzanimljivije biti u Ernestinovu. Sloga dočekuje LIO iz Osijeka. Daljski Dunav kreće put Beketinaca na sraz s BSK-om. Slavonija Ivanovac doma igra s josipovačkim Radnikom.Laslovo kod kuće ne bi trebao imati većih problema s Mladosti iz Čepinskih Martinaca.


 Foto by  B.Mr.
Foto by B.Mr.

Ima još ....

 Za razliku od protekle sezone nogometaši Erduta igraju kao preporođeni. Trener Šimek skockao je momčad koja  još uvijek treba period uigravanja,ali ne zadugo. Momci iz Sarvaša također su se kvalitetno ekipirali,stoga će predstojeće  gostovanje u Erdutu biti veliki izazov. Taj sraz se ne propušta. Naravno, tko može i kome je dozvoljeno da bude nazočan, imati će zacijelo štošta kvalitetnog za pogledati. Identična priča je i na Mačkamami gdje osječkim  "zanatlijama" na megdan dolazi Jedinstvo iz Donjeg Miholjca. Na osječkoj Bikari  moći ćete pogledati tekmu Metalca i županjske Sladorane. Tko će se tu na kraju osladiti,teško je za predvidjeti. Možete skoknuti i do Čepina gdje istoimeni domaćin dočekuje nuštarsku Nosteriju. Ako ste bili u Erdutu,onda i Čepin nije tako daleko. Zavisi sve od afiniteta i mogućnosti.

  Pripremio i tekstualno komentirao : Daltoni'os

Nema komentara:

Objavi komentar