ponedjeljak, 18. lipnja 2012.

SITNO ODBROJAVAMO DO TEKME HRVATSKE I ŠPANJOLSKE

Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

Hrvatska nogometna reprezentacija na pragu je ulaska u četvrtfinale Europskog prvenstva. Večeras  je na rasporedu odlučujuća i izazovna tekma  protiv svjetskih i europskih prvaka Španjolaca.

Vatreni će nastupiti u formaciji 4-2-3-1,tako barem vele sveznajući likovi koji nisu degutantni,ali dovoljno bliski "Nani" ,našem izborniku, koji im valjda na uvce šapuće svoje ideje. Neka njih. Nazvati  svoje kolege novinare degutantnim  svojevrsna je   "uvlakačka" taktika  velebnog   televizijskog  tipusa koji treba  ići liječiti svoje bolesne ambicije. Dupelizac velikog stila, koji  se prodaje  za vrećicu kikirikija. 

 Sretno ti bilo,"velikanu novinarskog izvješća !"

Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

Na drugoj strani primjetno je buđenje novinara po pitanju kritike stupidnosti dijela navijačke populacije koja uporno sramoti hrvatsku domovinu. Treba napokon početi raščlanjivati prave drukere repke i nogometnih klubova  od kvazi likova bez mozga. Ne treba nama takva budalasta skupina , već bi radije  istrpjeli  neki novi par sisa.....Znate vi o čemu ja pišem.

"Due – due, due - due"! - Glavna je krilatica navijača hrvatske i španjolske navijačke družine.

Momci i djevojke,staro i mlado,zdušno  je pjevušilo , cinično iskazujući svoje mišljenje o rezultatu tekme, koji ne bi odgovarao ljudima   iz talijanskog kampa koji su započeli s takvim defektnim predviđanjima o namještanju. Javili se pravi. No , to nas ne dira,već smo punog srca kada vidimo fotke iz Gdanjska na  prekrasnom   Dulgome Targu (Dugi trg). Španjolci i Hrvati skupno pjevaju navijačke pjesme , gdje su im se, ničim izazvani ,pridružili Irci i Poljaci. Dobro,nije baš da ih naši nisu prepoznatljivim drukanjem za repku ,izazvali ! Pravi su to momci.

Arena Gdansk, Gdansk - 18/06/2012 - 20:45CET (20:45 local time)


CroatiaSpain


 Daltoni'os  

Nema komentara:

Objavi komentar