utorak, 5. lipnja 2012.

Daltoni'os : Osvrt na sezonu

Foto by  B.Mr.
Foto by B.Mr.

Malo po malo i došli smo do kraja praćenja još jedne nogometne sezone unutar naše domovine, točnije nogometnog okruženja Slavonije i Baranje. Nekako je zgodno vrijeme da se čovjek osvrne na viđeno. Osobno , bazirao sam se na četiri nogometne sredine, koje su po mojoj procjeni, imale mogućnost da naprave zvučni nogometni BUM !!!! Turbulentna sezona puna uspona i padova bila je u Livani kod Tomislava i osječkog Grafičar Vodovoda. Na kraju, kada se podvuče crta, uvjeren sam da nisam pogriješio u odabiru. Imalo se tu puno  pozitivnog za vidjeti iliti primijetiti. Na koncu konaca nogometni su to sastavi koji su u sklopu svojih liga u samom vrhu. To im nitko ne može osporiti. Mada je prije samog početka sezone bilo  tu pregršt nepoznanica. Momčadi su na koncu formirane od iskustva i nogometne mladosti, koja je iznašla svoju poziciju i ukazala se kao sjajna nogometna budućnost. Tako im malo fali do punog nogometnog sazrijevanja.

 Foto by  B.Mr.
Foto by B.Mr.

 Grafičar Vodovod prednjači po tom pitanju. Trener Zvonimir Barišić nakon stabilizacije momčadi,igračkog preslagivanja,uspješno je vodio Grafos iz osječkog Podgrađa. Momci su svojom nogometnom prezentacijom zaintrigirali struku i iz nekog većeg nogometnog okruženja. Prvo ime je Ivan Lišnić koji je, po tko zna koji put, pokazao i dokazao svoju nogometnu darovitost. Čovjek ako ne napravi zvučni transfer, zaslužio je poziciju športskog direktora Grafičar Vodovoda. Za tehničkog direktora pozicija je rezervirana. No to su samo moja zapažanja.

 Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

Pun pogodak u mojim razmišljanjima bila su dva kluba.

 Foto by  B.Mr.
Foto by B.Mr.

 Nogometaši Brijesta i "Zanatlije" s osječke Mačkamame.Osvojenim titulama prvaka potvrdili su moja očekivanja. A što da kažem ?! Ima čiko nos za te stvari.

 Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

 Mursa Zanatlija slavila je unutar 2.ŽNL "Osječko-Baranjske", dok su istoimeni nogometaši s Brijesta trijumfirali u Ligi NS Osijek i plasirali se upravo u dosadašnju ligu "Zanatlija", koji će se, kroz dvije kvalifikacijske tekme, pokušati izboriti za viši nogometni saziv. Ako bi slučajno u tom naumu poklekli, onda bi na jesen imali priliku gledati još jedan veliki nogometni derbi u režiji  Mursa Zanatlije i Brijesta.

 Foto by  B.Mr.
Foto by B.Mr.

 Huu,bilo bi to u svakom slučaju pravo nogometno uzbuđenje.

 Daltoni'os

Nema komentara:

Objavi komentar