četvrtak, 14. lipnja 2012.

Prave hrvatske navijačke vitezove sramoti nekolicina đilkoša

Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

Desetak tisuća navijača hrvatske nogometne reprezentacije na stadionu Municipal u Poznanu zdušno je navijalo za našu izabranu vrstu, koja u vrlo čudnoj igri uspijeva samo remizirati u srazu s Talijanima. No o tome nešto kasnije.

 Sada se osvrćem na tzv.navijače naše repke. Dva-tri glupsona koji su sebi dali za pravo da ubacivanjem pirotehnike na teren, pokvare dosadašnju kvalitetnu navijačku prezentaciju na turneji po Poljskoj. Čemu tolika glupost ? Tko su ti tipusi koji sramote moju domovinu ? Kreteni,imbecili,stupidni čovječuljci koji sebi tepaju da su baš oni pravi,univerzalni hrvatski navijači. Sramite se i stidite. Poklopite se ušima preko te retardirane glave u kojoj vam nisu sve daske na broju. Koga Vi farbate ? Komu ili čemu se vi suprotstavljate ? I inatite. Tko je vaša meta ?Marković,Mamić,Šuker,Štimac ....?! Zar ste toliko stupidni da sami ne možete zaključiti kako ste vi glavni neprijatelji naše nogometne domovine. Ruglo ste ove države,a ne one curke koje su pokazale sise i proslavile hrvatsku vjerojatno više i od same pobjede nad Ircima i ulaganja države u promidžbu Lijepe Naše . Gdje ste vi u toj priči ?

 Bacati pirotehniku je dno dna ili bolje rečeno vrhunac ljudske gluposti,barem kada je nogomet u pitanju. Mogao bih još štošta napisati,no okrenuti ću se tekmi Hrvatske i Italije. 

Hrvatska je odigrala 1-1 protiv Italije u 2. kolu skupine C. Italija je povela preko Pirla u prvom dijelu. Izjednačili smo golom Mandžukića u drugom dijelu za veliki bod...

 Slaven Bilić ponovno nam je pokazao kako je dijete sreće. Ako smo dosad lamentirali o poljskom izborniku koji djeluje potpuno izgubljen u vođenju domaće reprezentacije na Europskom prvenstvu,što možemo reći o našem ljubimcu nacije,kako Slaven ili Nana za prijatelje, voli sebe uvjeravati. Nakon ne odlaska na Svjetsko,njegova reputacija i dalje je na niskim granama. Ne kaže se uzalud da je to čovjek sreće. Još kada stavi kapicu na glavu ..... Bit će vremena da nakon prvenstva elaboriram stajalište javnosti o "Nani".

 Očekuje nas odlučujuća tekma sa španjolskom izabranom vrstom ,koja je u laganoj prednosti pred našom nogometnom reprezentacijom. Mi smo uvijek najjači kada to nitko ne očekuje,ponajmanje traži. Mišljenja sam da će biti teška,no ne i nemoguća misija.
 Idemo dalje ! 

 Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

đilkoš

Nekada seoski mangup - dripac.
Danas urbana kultura poznaje izvjesne ''blokovske đilkoše'' kao pokret uživanja u vlastitim  manama i lagodnom životu.

 Daltoni'os

Nema komentara:

Objavi komentar