ponedjeljak, 18. lipnja 2012.

Ludilo brale u Gdanjsku !


"Da li su to te ustaše "


Ili su to možda ovi likovi ....


Što vi mislite : Tko je tu lud ?!


Oriđinale ustaša do ustaše....

Hebite se plačipičke,izgubljene duše,koje po zadatku uporno tražite ustaše po poljskim i ukrajinskim trgovima i stadionima. Da, ima ispada koje najstrože osuđujemo,ne odobravamo,ponajmanje veličamo. A što je s vama ? Zar stvarno živite u uvjerenju da ste  nastanjeni u neprikladnoj domovini ili ste u misiji osvještenja nacije , kojoj nije jasno o čemu vi trabunjate. Neprikladnih pjesmica i poruka zasigurno ima,no da li treba s takvim stvarima poistovjećivati naciju . Zar smo stvarno svi ustaše,samo to ne znamo,pa nam takvi fićfirivići to nastoje objasniti.Sramite se !


U centru Gdanjska sudeći po fotkama atmosfera je fenomenalna . Pozitivna priča sa sinoćnje zajedničke fešte Hrvata i Španjolaca nastavlja se i danas , gdje se zajedničkim snagama bodre  repke. Malo se pijucka i pjevuši ''due-due'' (aludirajući na poželjni rezultat) za obje momčadi. Na sve strane po izvješćima škljocaju fotoaparati gdje se traže reprezentativni navijački fanovi. I nije bitno za kog se navija,točnije,svi se raduju ,sklapaju se nova poznanstva,možda i ljubavi,pa tko smo mi da tu idilu kvarimo. Posebice pišući o nečem što nije predmet našeg zanimanja,posebno naše podrške. 

Pitate se čemu sve ovo ? Potaknut pojedinačnim natpisom na jednom portalu u Hrvata  koji je poznat kao "pronalazač ustaša" u Hrvatskoj,morao sam odreagirati. Čemu takva pisanja kad ogromna većina  medijske prezentacije   troši se na hvalospjeve o navijačima. U današnje internetsko doba ne može se ništa sakriti. Stoga, desetak tisuća hrvatskih navijača s pedesetak metara dugačkom zastavom reprezentativni su primjer ljubavi prema domovini. Maleni dio navijača koji kvare tu sliku,treba locirati, uhapsiti, izručiti .

 Daltoni'os 


Nema komentara:

Objavi komentar