ponedjeljak, 9. travnja 2012.

Podjela bodova u derbiju MŽNL Osijek – Vinkovci

Photobucket
Foto by B.Mr.

U 21. kolu Međužupanijske lige Osijek-Vinkovci snage su odmjerili Grafičar Vodovod i Zrinski Tordinci, te su na koncu dijelili bodove nakon rezultata 2:2 (1:1).


Zapažanje s tekme :



 Gledatelji su mogli gledati pravi derbi, visokog tempa do zadnjeg sudačkog zvižduka. Sve to može samo pozitivno utjecati na povratak publike u većem broju od dosadašnjeg na nogometne terene. Obostrano ofenzivna igra koja nikog nije ostavila ravnodušnim. To je ono što je dobro danas za nogomet.


 Prvi gol odbijanac sa 16-17 metara iz prekida. Najbolji igrač Zrinskog Mario Kiš odličnim udarcem poentira za gostujuće prvo vodstvo na utakmici. U 41. minuti u pravom trenutku za domaćina prije odlaska na odmor Dino Mur prekrasnim pogotkom poravnava rezultat. Zgoditak u gornji desni kut nemoćnog Pedić Maria. Grafičar drugi pogodak dobiva iz greške "granitnog" Grgića. Marin Božić (47 min. opa.a.) je neumoljivi egzekutor za momčad Zrinskog iz Tordinaca. U 65.minuti Domagoj ispravlja svoju grešku i postignutim pogotkom poravnava rezultat utakmice.


Foto : B.Mr.
Foto by B.Mr.


U svakom slučaju krajnji rezultat utakmice je realan. Utakmica je bila brza, dinamična, živa. Dva puta smo imali vodstvo koje je domaćin svaki put brzo anulirao. Sama utakmica nam je bila vrlo bitna kako bi održali prvu poziciju, međutim kvalitetna igra domaćeg sastava na kraju polučila je realan završni rezultat, iako moram istaknuti da je momčad Zrinskog imala dvije - tri izglednije prilike za postizanje zgoditka, koje ipak nismo uspjeli realizirati. Ništa, idemo dalje. Prvenstvo je još dugo. Devet kola do kraja i mi ne odustajemo od prve pozicije. Mislim da je u svakom slučaju uspjeh odigrati neriješeno s ovako kvalitetnim domaćinom. Mislim da mi možemo biti zadovoljni osvojenim bodom, iako ne bi se ljutili da smo uzeli sva tri, rekao je nakon utakmice Milan Janković, trener Zrinskog.


Foto : B.Mr.
Foto by B.Mr.


Polovičan uspjeh. Mogu na kraju čestitati momcima, stvarno su dali i više od svog maksimuma. Utakmica je prije svega bila čvrsta, agresivna, tempo na visokom nivou. Četiri zgoditka. Nitko se nije štedio. Gubili smo dva puta, dva puta smo se vraćali. Od svih ostalih vrlina koje smo do sad već nabrojali da ova ekipa ima, sad se pokazao i karakter. Bitan detalj u kolektivnom športu. Sad nas čeka zahtjevno gostovanje u Iloku protiv Fruškogorca, komentirao je Zvonimir Barišić, trener Grafičara.


Foto : B.Mr.
Foto by B.Mr.


Bila je to prava otvorena, borbena tekma s dosta prilika na obje strane. Na kraju potrefilo mi se da sam postigao zgoditak. Bila je to odlično odigrana akcija od njezinog samog začetka sve do same završne realizacije. Ivan Lišnić odlično je asistirao dok je na meni bilo samo da iskoristim ponuđeno, kaže Domagoj Grgić, granitni stup obrane Grafičar-Vodovoda.


Foto : B.Mr.
Foto by B.Mr.


Pripremio : Daltoni'os 
daltoni@net.hr




NK Grafičar Vodovod  Osijek  - NK Zrinski Tordinci  2:2  (1:1) 

Natjecanje: Prvenstvena utakmica, 21. kolo MŽNL Osijek – Vinkovci 
Datum: 07. 04. 2012. 
Vrijeme: 16:00
Stadion: "Podgrađe" .
Gledatelja: 100. 

Suci: Alen Sabljak  (Vukovar), Damir Miličević  (Bogdanovci), Boris Sabljak  (Vukovar). 
 Delegat :  Mirko Sabljak ( Vukovar)


Igrač utakmice: Ivan Lišnić  (Grafičar-Vodovod). 

Grafičar Vodovod :
 Davor Šimara,Tomislav Žebić,Ivan Oreški,Domagoj Grgić,Salvatore Bilobrk,Matej Josipović,Zoran Kovač,Ivan Lišnić (C),Luka Mihaljević,Dino Mur,Ivan Rolj.

Pričuvna klupa : 
Nikola Babić (p.v.),Ivan Miler,Dino Sambol,Dorijan Vranješ,Mateo Mlinarević,Robert Vlaisavljević,Igor Ružak.

Trener : Zvonimir Barišić 
Pomoćni trener : Ivan Ledić
Fizioterapeut : Mihael Tenžera 
Rukovoditelj osiguranja : Dejan Regić

Zrinski : 
Mario Pedić,Robert Ilić,Hrvoje Jukić,Danijel Kuzmić,Ivan Grigić,Matej Šimunović,Ivan Bošnjak,Matias Knezović,Marin Božić,Mario Kiš (C),Marko Smolčić.

Pričuvna klupa : 
Ante Miljak  (p.v.), Nikola Japundžić,Hrvoje Šavanjika,Mihovil Sabljić,Mišić Miloš.

Trener : Milan Janković
Predstavnik kluba : Boris Pastor
Fizioterapeut : Ivica Crnaić


Nema komentara:

Objavi komentar