subota, 21. travnja 2012.

Čepin skuplja bodove spasa

Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

Komentar : 

Nogometaši Čepina opako žive u Međužupanijskoj ligi “Osijek-Vinkovci” , ali se ne predaju. Bedem im je bio doma,Grafičaru su išli u goste,a naredno kolo dolazi im Vupik. Huu,kakav je to žestok raspored , ako se zna da su nogometaši Čepina u grčevitoj borbi poradi opstanka u ligi,a suparnici su im redom iz samog tabličnog vrha, pa se ti sada vadi na pretendentima za gornji tablični dom. Neriješeno s Bedemom,gostujuća pobjeda protiv Grafičara, dosadašnji je bio sukus nogometaša Čepina u tekmama koje život znače . Sada je pred njima još jedan zahtjevan zadatak. Doma treba izvući pozitivan rez protiv dobrostojećeg Vupika. Tražiti će se tu potvrda i po mogućnosti povećanje bodovnog salda za sastav iz Čepina. U svakom slučaju biti će to paklena nogometna misija za nogometaše Čepina. Ne treba propustiti tu tekmu. Grafičar je neka druga priča. Poraz u Iloku,onda domaći protiv Čepina, a pred momcima Zvonimira Barišića je još jedna utakmica s ekipom iz donjeg tabličnog djela lige. Crveni vražići , odnosno nogometaši Elektre na svom travnjaku ugostiti će Grafičar Vodovod. Utakmica je to koja može odlučiti o sudbini ova dva kluba. Elektraši će se pobjedom vinuti u mirnije nogometne vode,koje ne znače i opstanak,ali donose mirnoću u redove Elektre. Na drugoj strani nogometaši Grafičara možebitnim negativnim rezom izgubili bi aureolu pobjednika. No,to je nogomet. U današnjoj utakmici s Čepinom malo je bilo raspoloženih nogometaša Grafosa. Čepin,na drugoj strani,iako hendikepiran izostankom četiri udarna igrača pružio je svoj maksimum. Damir Periša ,strateg Čepinčana , hrabro je postavio momčad koja na kraju zasluženo odnosi sve bodove iz osječkog Podgrađa. Sama utakmica ponudila je čvrst nogomet , gdje se nije umiralo u ljepoti,već su se tražili bodovi. Ipak,svi postignuti zgodici bili su prava mala nogometna remek djela. To će se pamtiti.Reći ćemo s razlogom.

 Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

 Damir Periša - Trener Čepina

Nisu još bodovi spasa,ali na najboljem smo  putu da postanu. Zasluženo smo osvojili sva tri boda, jer smo za nijansu bili bolji od domaćina. Utakmica,kako se kaže,prava prvenstvena. Liga je čudna,ne zna se koje mjesto nosi opstanak,ali se ne zamaramo s takvim stvarima u našem nogometu. Na nama je da pokušamo ostvariti što bolji plasman. Sve je još otvoreno,a ovo su bodovi, nadam se, koji će nas pogurati naprijed. Usprkos izostancima,momčad je odigrala dobru utakmicu. Pošast kartona i ozljeda uzela je svoj danak i u našim redovima,no mi idemo dalje.
 
Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

Međužupanijska liga Osijek-Vinkovci 
NK Grafičar Vodovod - NK Čepin 2:4 (1:2)

 Natjecanje: MŽNL "Osijek - Vinkovci" , 23. kolo
 Datum: 21. 04. 2012.
 Vrijeme: 16:30 
Stadion: "Podgrađe" .
 Gledatelja: 100.

 Suci: Goran Odor (Vukovar), Alen Hrgović (Vukovar), Damir Miličević (Bogdanovci).
 Foto by B.Mr. Foto by B.Mr.
Delegat : Merdžan Sanela (Vinkovci).
 


 Igrač utakmice: Marijan Gradištanac (Čepin).
 Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.
 
 Strijelci – 1:0 Ivan Lišnić , 1:1 Dino Vuković,  1:2 Dino Vuković, 2:2 Domagoj Grgić, 2:3 Tony Pačar, 2:4 Ante Kundid. 

 Grafičar Vodovod : 
Davor Šimara, Tomislav Žebić, Domagoj Grgić, Ivan Oreški, Salvatore Bilobrk, Ivan Miler, Zoran Kovač,Ivan Lišnić (C),Luka Mihaljević,Dino Mur,Ivan Rolj. Pričuvna klupa : Nikola Babić (p.v.), Robert Vlaisavljević,Dino Sambol,Dorijan Vranješ,Ivan Babić,Mateo Mlinarević,Hani El Ayedi.

 Trener : Zvonimir Barišić
 Pomoćni trener : Ivan Ledić 
Fizioterapeut : Mihael Tenžera

 Čepin :
 Ivan Stazić,Igor Ivanović,Igor Simić,Josip Žarak,Ante Kundid,Franjo Bašić,Tony Pačar,Branimir Ferenčak (C),Marijan Tomić,Marijan Gradištanac,Dino Vuković. Pričuvna klupa : Vedran Mutić (p.v.), Valentino Liović,Dino Arambašić,Alen Liović. 

Trener : Damir Periša 
Predstavnik kluba : Tomislav Hefer
 Fizioterapeut : Josip Karačić

 Pripremio i tekstualno komentirao : Daltoni'os

 

Nema komentara:

Objavi komentar