srijeda, 23. svibnja 2012.

Titula prvaka pripada Brijestu

Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

Kud ćeš veće radosti ovih dana na Brijestu koji slavi svoje nogometne heroje.

Znate,kako to već ide ! Radost i veselje može se iščitati na svakom licu koje ponosno šeće Brijestom. Patetika !? Hmmmm,možda. No, to je tako.


 Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

Ono što se činilo tako dalekim,bajkovitim,neostvarivim, nosi na kraju atribute pozitivnih vrjednota. Vizija čelnika nogometnog kluba s Brijesta, mogli bismo sIikovito se izraziti, postaje ostvareno proročanstvo . Združenost mještana još jednom na djelu pokazuje svoje lice. Vrhunac je osvajanje titule prvaka Lige NS Osijek i ulazak u viši nogometni razred za NK Brijest. U narednoj sezoni nogometaše s Brijesta gledati ćemo  u 2. ŽNL Osječko-baranjskoj, Nogometnog središta Osijek.


 Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

Neka,bitno da je nešto "skupilo glave", pa bio to i nogomet.

Najbitnija  od svega je činjenica kako se sve veći broj djece želi priključiti radu kluba s Brijesta. Posebno je zanimljivo da afinitete prema nogometu iskazuju i djevojčice. Stoga se razmišlja i o formiranju ženskog nogometnog tima. Poanta je tu vrlo jasna. Treba maknuti mlade s ulice i omogućiti im pravilnu socijalizaciju u društvu , posebice osigurati aktivno bavljenje športom.

 Domagoj Šuster u studiju   Osječke televizije ugostiti će  predstavnike nogometnog kluba s Brijesta.

 AQUAREL, mozaična-kontakt emisije

22:00     Aquarel, mozaična - kontakt emisija

16:05     Aquarel, mozaična - kontakt emisija (R)


 Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.


U neformalnom razgovoru moći ćete čuti što je to toliko posebno  da ljudi s tolikim poštovanjem pričaju o aktivnom  osječkom naselju, Brijest. Združenost,športska zaluđenost, predstojeća humanitarna akcija samo su mali segmenti večernje emisije na Osječkoj TV. 


Ne treba to propustiti. Repriza je sutradan , 16:05.

Pripremio i tekstualno komentirao : Daltoni'os

Nema komentara:

Objavi komentar