srijeda, 9. svibnja 2012.

NK OSIJEK : U BOJ ZA OSIJEK SVOJ !

Foto : B.Mr.
Foto by B.Mr.

" U boj za Rabuzinovo sunce "

 Osječani danas u Zagrebu pišu slatku povijest kluba iz grada pokraj rijeke Drave.

 Usprkos sramotne  odluke   hrvatske dalekovidnice da niti drugu tekmu  kupa Hrvatske nema u direktnom prijenosu, kako bi mi vjerni mjesečni platitelji TV pretplate mogli u miru svog doma popratiti sraz Dinama i Osijeka na stadionu Maksimir , nema ljutnje. Nismo mi bitni za te monopoliste s Prisavlja. Jedino što uredno moramo plaćati harač na naše TV prijemnike.

 Foto : B.Mr.
Foto by B.Mr.

 Osječani i Zagrepčani u juniorskoj i seniorskoj kategoriji voditi će težak boj za " Rabuzinovo sunce ", pehar koji će pripasti slavodobitnicima pomenutih utakmica. Ne sumnjamo kako će juniori Osijeka svladati svoje vršnjake iz Zagreb grada,dok će seniori imati zahtjevnu zadaću ponoviti kvalitetnu tekmu odigranu u osječkom Gradskom vrtu.

 Foto : B.Mr.
Foto by B.Mr.

 Ništa - ništa , bilo je u Osijeku. Velik je to kapital za osječku momčad, koja na utakmici u Zagrebu ne bi smjela olako prokockati aktivan rezultat. Sva osječka srca zdušno će navijati za NK Osijek.

 Foto : B.Mr.
Foto by B.Mr.

 Neka im se ostvare sve želje i ambicije. Imaju našu podršku.

Dinamo i Osijek prvo će (15 sati) odigrati juniorsko finale kupa, dok će seniorski uzvrat finala isti klubovi odigrati u 18  sati.

 Sretno naši bijelo - plavi ! 

 Pripremio i tekstualno komentirao : Daltoni'os

Nema komentara:

Objavi komentar