utorak, 15. svibnja 2012.

Ekskluziva iz Dalja : Brijest svladao Radnički

 LIGA NS OSIJEK

Foto by  B.Mr. NK Brijest
Foto by B.Mr.

Trener NK Brijest - Suvajac Goran

- Mislim da smo ovom pobjedom riješili sve dileme. Rekao sam i prije ove tekme kako očekujem da se pobjednički vratimo iz Dalja , jer smo bolji od Radničkog. Nismo ništa kalkulirali,dumali,već u otvorenoj športskoj borbi zasluženo pobjeđujemo direktnog konkurenta za ulazak u viši nogometni rang. Igrali smo na čistu pobjedu. Fali nam još jedan bod kako bi i teoretski potvrdili svoj status prvaka Lige NS Osijek. Potvrdu titule tražiti ćemo na domaćem terenu protiv momčadi iz Sarvaša. Ne sumnjam da ćemo uz podršku navijača,mještana i kibica postići športski uspjeh koji će nagraditi naš trud i rad. Smatram da smo već sad prvaci . Bez ikakve patetike i lažne skromnosti. Zahvaljujem se još jednom prvo svojim igračima, suradnicima,upravi , a posebna zahvala ide na račun navijača kluba s Brijesta, koji nas od samih početaka vjerno prate u stopu i pružaju nam maksimalnu podršku. Hvala im na tom ! Bez njih ova priča ne bi bila potpuna. Navijanje je danas u Dalju bilo pakleno,ali apsolutno korektno. Tako je uvijek kod nas. Danas se sve skupa podiglo stepenicu više s bubnjevima,raketama,papirnatim trakama. Klub i ljudi oko njega konstantno dokazuju svoju kvalitetu. Mi smo dokazali da smo najbolji i smatram da ćemo i u višem nogometnom sazivu odigrati zapaženu ulogu. Pokazati ćemo svoju nogometnu prepoznatljivost i odanost naših navijača i simpatizera kluba s Brijesta.

 Fantastična golgeterska četvorka s Brijesta u elementu
 Foto by  B.Mr. Foto by B.Mr.
Aldin Ćebo ovosezonsko pojačanje,Igor Rožmarić prva violina kluba,Marijan Cvetković kada zabija Brijest slavi  i za sam  kraj polivalentni  nogometni kralj , ljubimac Turbo Voda,  Saša Malinović čovjek rutiner, udarna snaga kluba s Brijesta.

Šlepaju se ; trener Suvajac Goran i predsjednik Dujmović Ivan.

Dujmović Ivan - predsjednik NK Brijest

Da smo se nadali da ćemo ovako odigrati u ovom dijelu sezone i ući u viši rang - nismo, ali kad nam se već ukazala prilika,znali smo je iskoristiti. S izglednim pojačanjima,ako Bog da, u narednu sezonu ući ćemo spremni i upustit ćemo se u borbu za nogometnu stepenicu više. Šalim se ! Bit ćemo tamo gdje jesmo,čvrsto stojimo na nogama. Priliku ćemo dati mlađim igračima koji mogu biti adekvatna pojačanja kluba s Brijesta. Ipak,viši rang traži određene korekcije. Pokušati ćemo iskombinirati postojeće nogometno iskustvo s mladošću. Sigurno je da nećemo biti samo "prolaznici" u 2.ŽNL NS Osijek,poentira predsjednik Ivan Dujmović.

 Foto by  B.Mr.
Foto by B.Mr.

NK Radnički Dalj  - NK Brijest   2:4  (1:1)

Foto by  B.Mr.
Foto by B.Mr.

Natjecanje: Liga NS Osijek , 16. kolo


Datum: 13. 5. 2012.

Vrijeme: 17:00

Stadion: "Radnički" .

Gledatelja: 150.


Suci: Vlatko Lončar  (Osijek), Hrvoje Barišić  (Osijek), Dalibor Buljić (Čepin).

 Delegat : Željko Bel ( Osijek).

Igrač utakmice : Igor Rožmarić  (Brijest).


Strijelci – 1:0  Milisav  Dujan (12.min.) , 1:1 Marijan Cvetković (29.min.) , 1:2 Igor Rožmarić (54.min.), 2:2 Miloš Marić (55.min.), 2:3 Aldin Ćebo (60.min.), 2:4 Saša Malinović (80.min.).

Foto by B.Mr.

Radnički : Siniša Ilinčić,Nikola Karaica,Srđan Stanojčić,Goran Panić,Siniša Polimac (C),Miloš Marić, Milisav Dujan,Nenad Tripunović,Bojan Mrkšić,Saša Mitrović,Aleksandar Rajić.


Pričuvna klupa : Slobodan Mijoković,Vojislav Ostojić,Nebojša Ostojić,Nebojša Jagodić,Velibor Ocić.


Trener: Jugoslav Vesić , Rukovoditelj osiguranja : Dušan Vesić.


Žuti kartoni : Nenad Tripunović (20. - prigovor), Siniša Polimac  (66. - preoštar start).

Foto by  B.Mr. Foto by B.Mr.
Turbo Vod Brijest - navijačka podrška

Brijest : Tomislav Živko,Robert Horvat,Boris Rožmarić,Mario Nikšić,Dejan Malinović,Aldin Ćebo,Danijel Almaši,Marijan Dujmović,Marijan Cvetković,Igor Rožmarić (C),Josip Ribić.


Pričuvna klupa: Saša Malinović,Vinko Služek,Ivan  Blažević, Josip Dopsaj,Stipe Grubišić,Sreten Ribić.


Trener: Suvajac Goran, Fizioterapeut : Zvonko Rožmarić.


Žuti kartoni : Josip Ribić  (63. - prigovor), Marijan Dujmović  (67. - preoštar start), Tomislav Živko (70. - zadržavanje igre).

 Foto by  B.Mr. Foto by B.Mr.
Bilo je tu borbenih, žestokih  akcija sa slavonskim delicijama. Sve u svemu prava uvertira za feštu koja slijedi nakon zvaničnog plasmana u viši nogometni saziv. Huuuu; što će tek onda biti na meniju .....

 Pripremio i tekstualno komentirao : Daltoni'os

Nema komentara:

Objavi komentar