petak, 25. svibnja 2012.

Hrvatska , Osijek ; Grafičar Vodovod - U12 reprezentacija Malezije

Foto by  B.Mr.
Foto by B.Mr.

Povijesna utakmica na međunarodnom nivou za nogometni kolektiv Grafičar Vodovod  iz Osijeka. 

Foto by B.Mr. 

Hrvatska,Grafičar,Osijek.
Igralište u Podgrađu.
Uvjeti idealni.
Nogometaši -2001. i mlađe godište.
Igra: 3x25 minuta.

Foto by B.Mr.

- Mihael 

Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

Trenira tri godine. Igra na poziciji lijevog obrambenog. Volim nogomet zato što je dobar,aktivan šport,a i dečki iz momčadi Grafičara su prva liga.

- Andrej 3,5 godine aktivno trenira i igra.
 Foto by  B.Mr.
Foto by B.Mr.

 U ekipi je na poziciji desnog veznog,glavni asistent.
Odlika veznog je dobar pas,kaže Andrej. Ideal Ronaldo,karijeru bi volio nastaviti u Dinamu. 

Foto by B.Mr.

 Dalibor Conjar - međunarodni nogometni sudac
 Foto by  B.Mr.
Foto by B.Mr.

 Svaka država ima određenu kvotu međunarodnih sudaca,pa tako i Malezija.
Malezija se nalazi u Aziji gdje s Australijom,Kinom i drugim reprezentacijama iz tog dijela svijeta igra kvalifikacije za Svjetsko nogometno prvenstvo. Nogomet je u tom dijelu svijeta u pravoj ekspanziji, gdje se ulažu velika materijalna sredstva za promidžbu i razvoj.  Ovdje smo prvenstveno da  vidimo gdje su naše škole nogometa spram gostiju iz daleke nam Malezije. Materijalno su gosti u boljoj poziciji,igrački  i trenerski  prednost  je na našoj strani.

 Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

 Velebni događaj je današnja utakmica za naše mlade nogometaše koji imaju priliku da u prijateljskoj utakmici zaigraju s U-12 reprezentacijom Malezije. Dugo će se to pamtiti. Promocija je to kako kluba tako i grada,regije,na kraju krajeva,Hrvatske. Zahvaljujući Kulešević Ivici , to nam je omogućeno. Utakmica je to 2001 i mlađeg godišta gdje je već vidljiva športska kvaliteta. Momci su željni rada i konstantnog učenja . Bez takvog pristupa nema ni uspjeha.

 Foto by B.Mr.
Ivica Buljubašić ,  voditelj   Omladinske škole  Grafičar Vodovoda.

 Proteklog vikenda odigrali smo prvenstvenu tekmu, gdje su momci u svom stupnju natjecanja pobijedili nedodirljivi Osijek s 2:1. Cilj nam je postaviti školu nogometa na pijedestal koji joj i pripada. Želimo biti prepoznati u Osijeku i na nivou Županije. Stvarati igrače za seniorski pogon Grafičara primarni je cilj u kojemu neosporno vidimo neke od tih momaka danas,sutra i u NK Osijek. Dečki se inače takmiče u prvoj kvalitetnoj ligi Osijek.Znači,s najjačim momčadima regije koje kvalitetno rade unutar škola nogometa. 

 Pripremio  : Daltoni'os


Nema komentara:

Objavi komentar