srijeda, 28. listopada 2020.

VfR Süssen II - Sabrina Hüppop ... Nogomet je čudo

Nogomet?! Ili ga voliš, ili ga mrziš, prema njemu nitko ne može ostati ravnodušan.
Nogomet?! Svi kontaju da ga znaju igrati, smiju i mogu komentirati ili jednostavno žele se samo sprdati s nogometašima. U kojoj ste Vi kategoriji? Najvažnija sporedna stvar na svijetu privlačna je svim dobnim skupinama. Staro,mlado,kilavo i antinogometno,nije bitno. Svi mogu biti nogometaši. Ili si to mogu umisliti i na taj si način podiči ugled viđen iz vlastite nogometne perspektive.
Niste redoviti posjetitelj utakmica. Što se treba dogoditi kako bi tu naviku promijenili ? Preuzmite rizik i posjetite poneku tekmu barem nogometnog kluba u nekom vašem bližem okruženju. Ne postoji niti jedan valjani razlog da to ne uradite. Možda vam se i dopadne,pa postanete stalni fan nogometne igre. Male sredine ,pod navodnicima, još uvijek su dobar primjer iskazane ljubavi prema plemenitoj igri poznatijom pod nazivom - Nogomet. Navijači u takvom okruženju mogu uvijek dobiti što žele ili očekuju od športske razbibrige.
Dario Markuš prva vedeta kluba ... Obitelj - posao - nogomet! Život razumnog čovjeka. Dario Markus igrač VfR Süssen. On je tu, često priča o nogometu. Nogometaš koji je potekao iz urbane sredine, s gradskog asfalta. Čovjek o kome se jako puno priča, čovjek čije zalaganje na terenu ne prolazi nezapaženo kod većeg dijela publike. Osim u hrvatskom nogometu, sada ostavlja zapažen trag i u njemačkom amaterskom nogometu. No izvor prihoda je slab. Mnogi stoga traže reformu amaterskog nogometa u Njemačkoj i prije svega povlačenje jasnijih granica između amatera i profesionalaca. Tko to prvi shvati debelo će profitirati te na koncu i sam nogomet. No,amaterizam je Ok.
Sabrina Hüppop trener ekipe VfR Süssen II , s razlogom daje svojim igračima slobodu u igri, a to maksimalno koristi Markus.
Čvrsta i karakterna je Sabrina,trenerski potkovana,šmekerski pristupa nogometnoj igri puna elana za najvažniju sporednu stvar na svijetu. Dobro zna što može izvući od momčadi i tako se postavlja u vođenju na tekmi. Ni treninzi nisu suhoparni a pristup nogometašima je za svu pohvalu. Kreativnost i požrtvovnost, a igračima sve pohvale za rad i ozbiljnost. Zagrijavanje tek počinje, a ubrzo će se vinuti u viši nogometni saziv. Treba napomenuti da je uprava kluba spremna na tu opciju.

Nema komentara:

Objavi komentar