nedjelja, 18. listopada 2020.

VfR Süssen II - General poslije bitke

Navijači složni : Bio je to obostrano pristojan nogomet
Ne morate biti pretjerano kritični. Ponekad ćete više doprinijeti manjim "talasanjem", nego stvaranjem vrtloga bure i oluje.
Bila je to jedna po mnogo čemu zanimljiva utakmica , gdje je VfR Süssen II izgubio na domaćem travnjaku s visokih 3:0 od pretendenta za prvaka momčadi TSV Sparwiesen ,a tome usprkos primilo pregršt pohvala na svoju nogometnu prezentaciju,posebice nogometnu mladost uz stručno vođenje domaćeg saziva agilne,ambiciozne i nogometno potkovane trenerice Hüppop Sabrine. Nazočni gledatelji bili su složni u konstataciji da je ovo bio odličan nogomet, prepun trenerskog nadmudrivanja. Gosti na kraju veoma spretno,po mnogima i sretno osvajaju nove bodove,a domaćinu ostaje žal za nerealiziranim prilikama. Ali, kažem, to je samo jedna od utakmica, a prvenstvo još traje…negdje pročitah.
O samoj tekmi neću previše. Trenerice Hüppop Sabrina radi odličan posao u svom dijelu posla, jer osim znanja iz struke ima i osobno iskustvo bavljenja nogometom. Nema tu više nabijanja preko cijelog terena ,traži se igra,a kad tome pridodate i mladost podržanu iskusnijim nogometašima ,zasigurno ste na pravom putu. Današnji suparnici preskakanjem igre uspjeli su realizirati svoje prilike,dok je teški rudarski rad s igrom koja obećava , no bez kvalitetne golgeterske realizacije domaćeg sastava ,ostao pomalo po strani. Proces sazrijevanja ne ide preko noći. Oscilacije su tu velike. Lijep je to potencijal za budućnost. Prvo ime susreta bio je domaći igrač Dario Markus.

Nema komentara:

Objavi komentar