subota, 21. srpnja 2012.

Osječke športske natuknice

Foto by  B.Mr.
Foto by B.Mr.

Memorijalni nogometni turnir “Antun Batinić” u Osijeku

 U Osijeku na travnatom igralištu pored Drave održati će se dvadeseti po redu Memorijalni turnir - Antun Batinić od 26. do 29. srpnja 2012. godine...

 U Osijeku počinje sljedećeg tjedna tradicionalni, 20. po redu memorijalni nogometni turnir "Antun Batinić" na kojemu će, uz domaćina NK Elektra , nastupiti Olimpija,Višnjevac,Grafičar Vodovod, Metalac, Darda, Valpovka, te Vukovar 1991. Turnir traje od 26. do 29. srpnja ove godine, a natječe se 8 ekipa. Raspored i satnica kompletnog turnira : U četvrtak, 26. srpnja, sastaju se Olimpija - Višnjevac (17) i Vukovar 1991. - Metalac (18.30), a u petak (27.7.) igrat će Grafičar Vodovod - Darda (17) i Elektra - Valpovka (18.30). Sutradan će u polufinalu međusobno igrati pobjednici prvoga (17) pa zatim drugog natjecateljskog dana (18.30). U nedjeljno prijepodne (8.30 i 10) razigravat će se za konačni plasman.

 Foto by  B.Mr.
Foto by B.Mr.

Gavro Bagić potpisao za NK Osijek

Gavro Bagić, dosadašnji golgeter osječkog Metalca karijeru nastavlja  u osječkom prvoligašu. 

 Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

U razgovoru s agilnim,uvijek govornički inspiriranim predsjednikom NK Metalca Borom Ivkovićem, doznajemo kako je njegov pulen Bagić potpisao profesionalni ugovor s Osijekom. Švedski Kalmar imati će priliku  prvi vidjeti Gavru na djelu ,koji neće imati ni najmanje laku zadaću opravdati ukazano mu povjerenje struke NK Osijek. 

 Daltoni'os

Nema komentara:

Objavi komentar