petak, 13. srpnja 2012.

"Hvala vam, Hrvatska!" - EURO 2012 ....

Hvala vam, Hrvatska! 

 

 

 GRAD Gdanjsk uputio je video zahvalu svim hrvatskim navijačima koji su boravili u njihovom gradu tijekom Europskog nogometnog prvenstva.


Poznanj zahvaljuje hrvatskim navijačima

2012-07-05
Veliki banneri i promidžbene poruke na LED ekranima prenijet će u Dublinu i Zagrebu riječi zahvale grada Poznanja navijačima reprezentacija tih zemalja. Fotografije koje budu korišćene u akciji podsjetit će na ozračje koje je vladalo gradom tijekom održavanja UEFA EURO 2012™. Akcija počinje 3. srpnja i trajat će dva tjedna. U drugoj polovici srpnja u glavnim gradovima Hrvatske i Republike Irske, te u Rimu i Berlinu, bit će organizirana izložba fotografija posvećena održavanju UEFA EURO 2012™ u Poznanju.
.
Posjet stranih navijača Poznanju doprinio je stvaranju atmosfere velikog sportskog blagdana i potvrdio prestiž najvažnijeg nogometnog događaja u svijetu nakon svjetskog prvenstva. Nogometni navijači iz Hrvatske, Irske, Italije i mnogih drugih zemalja pokazali su kako se može dobro zabavljati bez obzira na ostvareni rezultat. Poznanj je privukao tisuće navijača koji su pjevali čak i nekoliko dana nakon odigranih utakmica. Ukupno je grad posjetilo više od 125 tisuća navijača, od čega 70 tisuća Iraca, 40 tisuća Hrvata i 15 tisuća Talijana. Svi oni naglašavaju da im je Poznanj ponudio sve što je navijačima potrebno - toplo gostoprimstvo i izvrsnu organizaciju tako velikog događaja. Prema istraživanju koje je proveo PL.2012 grad Poznanj dobio je od stranih navijača najbolje ocjene za atmosferu, organizaciju turnira, gradski prijevoz i pomoć volontera.
Nakon prvenstva grad Poznanj želi svim navijačima zahvaliti za zajedničku zabavu tijekom održavanja UEFA EURO 2012™. U glavnim gradovima Hrvatske i Irske pojavit će se promidžbene poruke na velikim LED ekranima. Ove dvije zemlje osvojile su najveće simpatije stanovnika Poznanja i upravo njima bit će upućene ove riječi zahvale.
U drugoj polovici srpnja u Zagrebu, Dublinu, Rimu i Berlinu bit će također organizirana izložba 20 fotografija koje će podsjetiti na atmosferu koja je vladala u Poznanju tijekom održavanja UEFA EURO 2012™. Izložba će trajati oko tjedan dana, a zatim će fotografije biti predane poljskim veleposlanstavima u tim zemljama.

Daltoni'os

Nema komentara:

Objavi komentar