četvrtak, 5. srpnja 2012.

Osijek minimalno svladao momčad Santa Coloma iz Andore

Foto : B.Mr.
Foto by B.Mr.

European Cups - Europa League (qual.)

Osijek  minimalno svladao momčad Santa Coloma iz Andore

Europska bijelo-plava nogometna priča startala je  tekmom spram "rekreativaca" iz Andore.

Foto : B.Mr.
Foto by B.Mr.

Ne bih želio da se netko nađe uvrijeđen, ponajmanje povrijeđen,no notorna je činjenica da su nogometaši iz grada pored rijeke Drave apsolutni favoriti. Htio to netko sebi  priznati ili ne,to je tako. U današnjem nogometu sve je moguće,pa  stoga ponekad   treba piriti i na hladno. Posebice,kad je naš nogometni prezent u pitanju . Danas svi znaju gurati loptu u mrežu suparnika,stoga je prognoza rezultata tekme bila u uvodu  više nego upitna. Ma"ajte molim vas ! Da li postoji iole neki klub na kugli zemaljskoj koji ne ulijeva strah u kosti našim nogometnim veličinama,posebice stratezima. Svi nešto u superlativu  šprehaju o nogometnoj snazi tamo nekog kluba iz Andore.

Kao,svima se trebaju zatresti gaće od spomena polu amaterske  momčadi  Santa Coloma.

Stalno se traži neki alibi.

Foto : B.Mr.
Foto by B.Mr.

Čemu to ? Zar naši igrači ne vjeruju u svoje športske kvalitete ili su možda skeptični na rad struktura NK Osijek. Imaju li oni trenera ? Ili su se samo uputili na pomalo egzotično turističko putovanje. Svašta. Uvjeren sam kako je to samo izljev kurtoazno upućenih hvalospjeva spram domaćina tekme. Kvaliteta nogometaša slabašne  momčadi Santa Coloma iz Andore ? Reći ću ovako ; Trećeligaši regije istok Bijelo Brdo i Višnjevac "razbili" bi ih,dok bi četvrtoligaši Grafičar Vodovod i Metalac barem bili ravnopravni spram Santa Colome. Svi vi koji poznajte osječko nogometno okruženje izvući ćete zaključak o nogometnoj snazi protivnika nogometaša Osijeka.

 No,na drugoj strani možemo pričati o minimalnoj pobjedi nogometaša Osijeka u  službenoj europskoj utakmici, gdje se u revanš susretu u Osijeku očekuje "petarda" u gostujućoj mreži.

Prolazak u 2. pretkolo Europske lige sigurno neće doći u pitanje.

 Športski pozdrav ! Daltoni'os

Nema komentara:

Objavi komentar