petak, 20. srpnja 2012.

NK Elektra - Selekcija osječkih igrača

Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

Lepršav i gibljiv ko' leptirić, dosadan kao osica, golgeterski ubitačan kao stršljen. 

 Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

Igra,asistira,zabija,jednostavno to je Igor Prijić. Odmah do njega je Stjepan Jukić ,poznato đakovačko nogometno ime.  Što je igrački zreliji,sve je bolji.

 Foto by  B.Mr.
Foto by B.Mr.

 Utakmicu odigrao kao pravi kapetan svoje ekipe,na vrhunskom nivou. Možda je pretenciozno pored toliko dobrih nogometaša izdvojiti njih dvojicu,no to su ipak prava prvoligaška nogometna imena. Bilo je tu još dobrih igrača,stoga svi koji su bili na tribinama u potrazi za slobodnim igračima,imali su puno toga kvalitetnoga za vidjeti. 


Foto by B.Mr.

U razgovoru s nekim od njih saznajemo kako su zadovoljni prikazanim nogometom potencijalnih  akvizicija iz grada Osijeka. Svima želimo sreću,te smo uvjereni kako će barem dva-tri nogometna imena naći svoj put ka priželjkivanim nogometnim destinacijama. Inače,sama tekma odigrana je po sparnom,vrelom,ubitačnom vremenu,pa je trebalo imati snage za odigrati susret u visokom ritmu. Elektraši su tek startali s pripremama,stoga su gosti rezultatski slavili,no ne s preveć velikom gol razlikom. Pobijedila je bolja, kvalitetnija i zrelija ekipa. Naravno, ne moram spomenuti da je ovo ekskluzivan materijal .

Pripremio i tekstualno komentirao : Daltoni'os

Nema komentara:

Objavi komentar