srijeda, 9. studenoga 2011.

Uspješno završen prvi dio sezone u Ligi NS Osijek

Foto : B.Mr.
Foto : B.Mr.

Momčad Klasa s Čepinske Ovčare pomalo samozatajno startala je u novu sezonu Lige NS Osijek,da bi po završetku prvog natjecateljskog djela (ne)očekivano osvanula na vodećoj poziciji. Na tome im treba samo čestitati. Kuriozitet je da su nogometaši Klasa čak četiri svoje odigrane tekme dobili s minimalnih 1:0,dok su jednu utakmicu i izgubili s identičnim rezultatom.


Da ipak ne bi ostali na malom golgeterskom učinku pobrinuli su se u utakmicama s ekipama Erduta i Sarvaša , dočim su u zadnjem kolu na domaćem travnjaku s 2:1 neutralizirali fenjeraša lige,momčad LIV-a iz Vladislavaca.


Posve dostatno za jesenskog prvaka Lige NS Osijek.


Foto : B.Mr.

Foto : B.Mr.


Momčad Brijesta i Radničkog iz Dalja kroz cijelu polusezonu figurirali su kao najozbiljniji pretendenti za laskavu titulu slavodobitnika lige. Na kraju moraju se zadovoljiti drugom i trećom pozicijom. Brijest s dva,a Radnički s tri boda zaostatka iza vodećeg Klasa.


Foto : B.Mr.

Foto : B.Mr.


Goleo i Gibarac 95 drže četvrtu i petu poziciju na ljestvici uspješnosti,što bi se reklo, čvrsta zlatna sredina. Goleo minus pet , odnosno Gibarac 95 s minus šest bodova zaostatka za vodećim sastavom. Lijep je to bodovni polog za još žešći proljetni dio sezone, gdje se očekuje kvalitetna športska borba za završnog lidera prvenstva unutar Lige NS Osijek.


Foto : B.Mr.

Foto : B.Mr.


Sarvaš,Erdut,Palača i LIV su premalo pokazali spram uvodnih očekivanja uprave dotičnih klubova, posebice navijačke populacije. Stoga, treba izvući pouke ,iskoristiti zimsku stanku , te povući konkretne poteze, koji bi vratili nogomet na stare staze slave u navedene športske sredine .


Športski pozdrav !
Pripremio i tekstualno komentirao : Daltoni'os


Nema komentara:

Objavi komentar